Dagelijkse administratie, afhandeling aangiftes en aanslagen belastingdienst, CBS statistieken. Het zijn, om maar een paar items te noemen, zaken waar menig ondernemer niet vrolijk van wordt. Het hoort er bij, is veelal verplicht, maar lang niet altijd datgene waar je als ondernemer tijd voor wilt en kunt vrij maken. En als het dan ook nog eens niet jouw ‘ding ’ is….. Het is in zo’n geval zinnig om in zee te gaan met een geschikte administrateur / belastingdeskundige die met zijn kennis en ervaring voor jou als ondernemer ‘de administratieve boel’ op de rails kan zetten en houden.

NIVARU is zo’n administratiekantoor. Onze dienstverlening bestaat uit diverse activiteiten. Al naar gelang uw wens(en) verzorgen wij uw gehele administratie of een deel daarvan. Ook ondersteuning van uw eigen administratie ter plekke behoort tot de mogelijkheden.

U kunt nu ook met uw fiscale zaken bij ons terecht.

De dienstverlening van NIVARU is er op gericht om in uw behoefte te voorzien. Wij achten het dan ook van groot belang om in een geheel vrijblijvend eerste kennismakingsgesprek duidelijk te krijgen wat uw wensen en verwachtingen zijn en hoe wij daarin kunnen voorzien. Het is dan aan ons om u te tonen dat begrippen als: betrouwbaar, kundig, flexibel, interesse, open communicatie geen loze kreten zijn.

U bent van harte uitgenodigd voor een gesprek.

U kunt met ons in contact komen middels onderstaand telefoonnummer en E-mail adres.

Voor een afspraak op ons kantooradres vooraf even contact opnemen.

N. van Rumt
Nivaru Administratiekantoor
Oudegracht 55
1381 CH Weesp

Telefoon: 06-27023111
E-mail: info@nivaru.nl of n.rumt@chello.nl

Kamer van Koophandel 32141754 Hilversum
BTW NL074.39.626.B01